De omgeving

LoftLisse

Een vakantiehuis omgeven door een prachtige natuur en bekende steden.

De omgeving van vakantiehuis Loft Lisse heeft alles te bieden. U hoeft zich zeker geen zorgen te maken dat u zich gaat vervelen. Als u een echte natuurliefhebber bent, kunt u zich volledig uitleven in duin, strand of bos die zich allen op maximaal 5 minuten rijden bevinden. Houd u meer van culinaire hoogstandjes en eindeloos shoppen?  Geen probleem! Grote steden als steden als Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Leiden zijn met de auto in maximaal 30 minuten bereikbaar.

Bloembollenvelden en Keukenhof.

De bloembollenvelden van Lisse zijn wereldberoemd. Al 400 jaar vormen deze velden een visitekaartje voor het streekgebied, waarin het vakantiehuis van Loft Lisse zich bevindt. Op die manier wordt elk voorjaar het meest kleurrijke landschap ter wereld gecreëerd. De mooiste bollenvelden ontdekt u tijdens een wandelroute of fietsroute. Ook een aanrader is een bezoek aan Bloemenpark Keukenhof. Deze grootse lentetuin ter wereld is een geweldig bloemenattractie voor jong en oud.

Culinaire hoogstandjes en eindeloos shoppen.

Sleutelstad Leiden vormt de perfecte basis voor een dagje culinaire hoogstandjes en eindeloos shoppen. De oude binnenstad met prachtige grachten, hofjes en monumentale gebouwen kennen aan de Haarlemmerstraat en Breestraat volop winkels, zeker ook van bekende winkelketens. Hier slaagt u geheid voor een set aan leuke kleren. De dag goed afsluiten met een heerlijk diner? Zeker weten dat u in Leiden goed kunt eten!