Het vakantiehuis

LoftLisse

125m2 vakantieplezier gedurende uw overnachting in Lisse.

Overnachten in de kaswoning van Loft Lisse kan met maximaal 6 personen. Het vakantiehuis in het Zuid-Hollandse dorp Lisse biedt u 4 slaapkamers en in totaal 5 bedden, waardoor het huis uitermate geschikt is voor een uitstapje met familie of vrienden. Zowel de woonkamer, slaapkamer, badkamer als keuken bevinden zich op 1 verdieping.  Vanuit de ruime woonkamer stapt u via de schuifdeuren zo het terras of omheinde tuin op.

Voorzieningen Loft Lisse.

In Loft Lisse komt u niks tekort. De 4 slaapkamers zijn allen voorzien van beddengoed, terwijl de badkamer voorzien is van handdoeken. Daarnaast treft u in de keuken alle broodnodige voorzieningen (magnetron, fornuis, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en Nespresso-machine) om te genieten van heerlijk eten en drinken.

Absoluut hoogtepunt binnen de vakantiewoning van Loft Lisse is de luxe sauna, zodat er tijdens het verblijf voldoende ruimte is voor ontspanning.

Uw hond mee op vakantie?

Loft Lisse is een hond vriendelijk vakantiehuis. Dit betekent dat uw hond van harte welkom is. Door de omheinde tuin die zich rondom de woning bevindt, kunt u uw hond met een gerust hart rond laten dwarrelen zonder dat het continu in de bench of aan de riem moet.

De verschillende hondenstranden in de nabije omgeving zorgen ervoor dat ook uw hond zich heerlijk kan uitleven!