Een vakantiehuis waar uw hond welkom is

LoftLisse

Bent u opzoek naar een vakantiehuis waar uw hond van harte welkom is?

Loft Lisse begrijpt maar al te goed dat uw hond een belangrijk familielid is. Bij een verblijf in het vakantiehuis van Loft Lisse viert u dan ook uw vakantie samen met uw geliefde hond. Zo kunnen jullie lekker samen luieren, wandelen, knuffelen en genieten, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Hond vriendelijk vakantiehuis met omheinde tuin

Loft Lisse is een hond vriendelijk vakantiehuis. Dit betekent dat er niet alleen in de woning voldoende ruimte (125m2) voor uw hond is om zich voort te bewegen of om juist te ontspannen. Met een aangrenzend terras en een omheinde tuin kunt uw viervoeter zich ook in de buitenlucht uitleven. Het grote voordeel van dit terras en deze tuin is dat u uw hond volledig zijn gang kan laten gaan. De bench of riem kunnen met rust gelaten worden. Dit geeft ook u op vakantie net dat extra stukje gewenste ontspanning.

Trek erop uit in de hond vriendelijke omgeving

Loft Lisse bevindt zich in een hond vriendelijke omgeving. Het vakantiehuis ligt middenin de prachtige Zuid-Hollandse natuur, waardoor u zo samen met uw trouwe viervoeter de omgeving kunt verkennen. Bezoek 1 van de prachtige stranden of ga voor een bezoek aan de vele bossen die de omgeving rijk is.

Met uw hond naar de kust

Samen uitwaaien aan zee, rennen door de branding en struinen door de prachtige duinen. Wanneer u kiest voor een vakantie bij Loft Lisse is een bezoek aan de nabij gelegen kust absoluut een aanrader. Zo beleeft u gegarandeerd een top vakantie.

Het dichtstbijzijnde kustgebied vind u aan de Langevelderslag. Met de auto bent u in 5 minuten op de bestemming. Let wel op dat er op dit strand sprake is van bepaalde regels. Honden mogen tussen 1 september en 1 juni los. Na 1 juni geldt echter een aanlijnplicht en een opruimplicht voor de hondenpoep. Voorbij strandpaal 73.000 is een gebied waar honden het hele jaar mogen loslopen. Actuele informatie vind u hier.

Met uw hond naar het bos

In het voorjaar als alles in de bloei staat is een bezoek aan 1 van de nabij gelegen bossen ook zeker een aanrader. Op nog geen 3 minuten rijden bevindt zich ten zuiden van de toeristische trekpleister Keukenhof het Keukenhofbosch. Het is hier heerlijk wandelen door een prachtig oud bos middenin de bekende bollenvelden. Het bos maakt onderdeel uit van Het Nationaal Park Hollandse Duinen en honden zijn hier aangelijnd van harte welkom!